Team2019-04-30T06:03:07+02:00

Team

Rein Philips

Directeur en initiatiefnemer van Droogteschade.nl. Rein is ook medeoprichter en managing director van Redbreast, het moederbedrijf van Droogteschade.nl. Daarvoor was hij advocaat in Amsterdam.

Cezanne Santman

Hoofd operationele en juridische zaken van Droogteschade.nl. Cezanne is daarnaast general counsel van Redbreast, het moederbedrijf van Droogteschade.nl. Hiervoor was zij advocaat en universitair docent.

Eline Vos

Medewerker marketing en administratie. Eline is dochter van een melkveehouder dus kent de uitdagingen waar boeren voor staan. Naast haar werk bij Droogteschade.nl doet zij de Master Marketing Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Jacco Hoogewoud

Hydrologisch adviseur van Droogteschade.nl. Jacco is (geo)hydroloog en eigenaar van Advies in Water. Hij is expert op het gebied van grondwatermodellering en advisering over geohydrologische vraagstukken. Voordat hij voor zichzelf begon was hij o.a. werkzaam bij Deltares en Rijkswaterstaat.

Jan van Bakel

Hydrologisch adviseur van Droogteschade.nl.  Jan is (agro)hydroloog en eigenaar van De Bakelse Stroom. Hij is expert op het gebied van de landbouwwaterhuishouding (nat- en droogteschade) en regionale waterhuishouding.